hET BESTUUR

VOORZITTER

Mees Hopstaken

Mees is onze voorzitter. Zij is verantwoordelijk voor alles wat met de vereniging te maken heeft.

“Wil je meer weten over het voorzitterschap of heb je andere vragen over de
vereniging? Neem dan contact met mij op!”

tel: +31652731599


Mail: 657627@student.inholland.nl

Secretaris

Xaeviean Stallmann

Heee, ik ben Xaeviean, 21 jaar en tweedejaars BML student en dit jaar ben ik secretaris van DNA! Als secretaris ben ik het contactpunt tussen de studenten, school en de vereniging. Ook houd ik de ledenlijst in de gaten en zorg ik voor andere administratieve taken. Jullie zullen me vaak terugzien bij de verschillende activiteiten en borrels dit jaar, tot dan! 

Mail: 700617@student.inholland.nl

 

penningmeester

YOUP MOL

Youp regelt alle financiën van de vereniging. Hij is ook verantwoordelijk voor de merchandice.

“Ik regel alle geldzaken. Als er iets misgaat met bestellingen, kun je altijd contact opnemen met mij."

 

tel: +31637543427
 

Mail: 632159@student.inholland.nl

 

Reiscommissie

MARTIJN DIJKSTRA

Martijn regelt alles met betrekking tot de buitenlandse reizen. Hij regelt daar alle activiteiten, slaapplekken en zorgt samen met zijn commissie voor een onvergetelijke reis.

 

“Heb je vragen over de reizen of heb je zelf ambitie om in de commissie te zitten? Stuur mij dan een berichtje of vul de link in bij 'aanmelden'!”

tel: +31646595876

Mail: 664332@student.inholland.nl

 

Activiteiten
commissie

Fleur Smeding

Hi! Ik ben Fleur, 25 en BML student. Ik ben dit jaar voorzitter van de activiteitencommissie. Dat houdt in dat ik, samen met mijn geweldige commissieleden, allerlei toffe activiteiten en feesten organiseer! Ook zorg ik ervoor dat er elke lesperiode een educatieve activiteit gepland staat. Laten we er met z’n allen en gezellig jaar van maken! 

623515@student.inholland.nl

Huiswerk
commissie

ARIANA ACHACHA

Hoi! Ik ben Ariana, derdejaars BML student en eindverantwoordelijke voor de bijlescommissie. Dit betekent dat ik door het jaar heen bijlessen voor de theorievakken plan en geef. Ook beschik ik over veel studiemateriaal dat ik maar graag met de leden deel waarmee je nog beter voorbereid je tentamen in gaat! Laten we er een educatief jaar van maken! 

611781@student.inholland.nl